Rød Hovedsalat (Lactusa sativa var. Capitata) | Økologisk Udplantningsbakke

NYHED

30,00 DKK

Rød Hovedsalat (Lactusa sativa var. Capitata) | Økologisk Udplantningsbakke.

Beskrivelse: Dejlig tidlig salat, som danner faste hoveder og er ca. 15 cm højogbred. Den er en gammel kulturplante, som formentlig stammer fra Egypten og menes at være en kulturform af tornet salat.

Dyrkningsvejledning: Salat foretrækker en muldholdig jord som holder godt på vandet. De fleste grøntsager dyrkes bedst i fuld sol, men har du muligheden, får du faktisk en bedre salat hvis du dyrker den i halvskygge frem for i sol.

Vand salatplanterne en time før de skal plantes ud, tag dem ud af potterne og vær forsigtig med ikke at beskadige rødderne. Planterne sættes i samme dybde i jorden som de stod i potterne. Afstand 15 cm mellem planterne og ca. 30 cm i række afstand. Der skal vandes grundigt efter udplantning, og i etableringsfasen skal der vandes hver anden dag indtil planterne er gået i vækst igen. Vanding er alfa og omega for at få succes med salat. Hvis planterne tørrer ud, bliver smagen hurtigt bitter, og du risikerer, at væksten går helt i stå.

7 på lager

EAN: 5708869746415 Varenummer (SKU): roed-hovedsalat-lactusa-sativa-var-capitata-oekologisk-udplantningsbakke Kategori: Tags: , , , , , , , , , , , Brand: