Åbningstider

Vi anbefaler inden du besøger os at oprette en kundekonto, så har vi mulighed for at knytte dit køb til din konto, således vi kan give den helt rigtige vejledning uanset hvornår du måtte have brug for det. Læs om kundekonto fordele.

Vores planteskoles åbningstider er som følger (herunder), har du behov for at handle udenfor vores åbningstider er du meget velkommen til at kontakte os telefonisk for at høre om vi går og producerer eller vander i butikken alligevel.
Du finder adressen til vores planteskole i Århus på kontakt siden.

Butiks Åbningstider

Betyder at du i dette tidsrum finder vores kompetente personale som kan vejlede og rådgive dig omkring vores produkter og dine ønsker og ideer til haven, drivhuset eller stuen. Har du et stort projekt anbefaler vi at du ringer og aftaler et tidspunkt hvor vi over en kop kaffe i fred og ro kan drøfte det, da der i butiks åbningstiden kan være run på.

OBS! Der er lukket i butikken 25 juni til og med 17 Juli.
Fra 18 juli ændres åbningstiderne til følgende:
Mandag-Fredag: 16.00-17.00
Lørdag-Søndag: Lukket

Webshoppen er åben både for levering samt ordrer til afhentning, og du er som altid velkommen til at høre om vi alligevel er der, for selvom vi har lukket passer og plejer vi naturligvis stadig vores planter.

Gældende til og med 24 juni (se herover)

torsdag13:00 – 17:00
fredag13:00 – 17:00
lørdag10:00 – 16:00