Åbningstider

Vi anbefaler inden du besøger os at oprette en kundekonto, så har vi mulighed for at knytte dit køb til din konto, således vi kan give den helt rigtige vejledning uanset hvornår du måtte have brug for det. Læs om kundekonto fordele.

Vores planteskoles åbningstider er som følger, og herunder kan du læse om hvad henholdsvisPersonlig Betjening &Selvbetjening betyder for din plante købsoplevelse:

Personlig Betjening

Betyder at du i dette tidsrum finder vores kompetente personale som kan vejlede og rådgive dig omkring vores produkter og dine ønsker og ideer til haven, drivhuset eller stuen. Vi håber du vil prioritere at komme i dette tidsrum hvis muligt.

mandagÅbent efter aftale (Vinterlukket)
tirsdagÅbent efter aftale (Vinterlukket)
onsdagÅbent efter aftale (Vinterlukket)
torsdagÅbent efter aftale (Vinterlukket)
fredagÅbent efter aftale (Vinterlukket)
lørdagÅbent efter aftale (Vinterlukket)
søndagÅbent efter aftale (Vinterlukket)

Selvbetjening

Betyder at du i dette tidsrum kan se og købe vores produkter. Du finder intet personale i dette tidsrum, men du kan betale via vores selvbetjeningskasse (MobilePay eller kontanter), og har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os og vi vil forsøge at vejlede dig via telefon.
Vi opfordrer dig til at prioritere at komme i vores åbningstid, eller ringe i forvejen og høre om vi alligevel er der, da vores styrke sammen med de fantastiske planter vi sælger er vores høje faglighed og rådgivning. Og det betyder lige så meget for os som det gør for dig at vi får givet dig den rigtige rådgivning ved plantekøb.

mandagLukket for selvbetjening
tirsdagLukket for selvbetjening
onsdagLukket for selvbetjening
torsdagLukket for selvbetjening
fredagLukket for selvbetjening
lørdagLukket for selvbetjening
søndagLukket for selvbetjening