0
Din Kurv

Kontakt

personale

Vi oplever i øjeblikket mange opkald og henvendelser angående køb og vejledning af nyttedyr, vi sælger ikke nyttedyr og vejleder kun om brugen af nyttedyr i forbindelse med konkret salg af planter hos os, al øvrig vejledning samt salg sker hos nyttedyr.dk.

Ligeledes oplever vi mange som ringer for at få vejledning og råd angående planter som ikke er købt hos os, vi kæmper hver eneste dag en hård kamp for som lille planteskole at overleve, det betyder at al den tid vi bruger skal komme vores planter, eksisterende eller kommende kunder tilgode ellers kan vi ikke overleve. Såfremt du ikke opfylder de kriterier så må vi desværre bede dig om at få råd og vejledning hvor du har handlet, og forhåbentligt vælger du fremadrettet at handle hos os, og dermed få adgang til vores viden og kompetencer udover vores fantastiske planter.

Kontakt Fuchsiahaven

Du finder vores planteskole mellem Aarhus og Hinnerup i den lille hyggelige by Skjoldelev ved Sabro.

Adresse:
Mødalvej 46
8471 Sabro

Find vej med Google Maps

Email:
info@fuchsiahaven.dk *

Telefon:
(+45) 40 78 56 20

Bus:
111

Parkering:
Massere gratis parkeringspladser.

Handikap venlighed:
Der er ingen trapper og generel god fremkommelighed, der kan dog være enkelte steder hvor fremkommeligheden kan være svær, men her står vi til rådighed med en hjælpende hånd og vores normale gode service og humør.

CVR:
25990021

Sociale Medier:
Du kan også finde FuchsiahavenFacebook, Instagram & YouTube, vi vil sætte pris på hvis du følger os og hjælper os med at sprede buskabet om vores planteskole.

*For at nedbringe svartiden hjælper vores webmaster med at besvare henvendelser på email relateret til bestillinger, generelle samt tekniske spørgsmål.