Broccoli (Brassica olecracea) | Økologisk Udplantningsbakke

NYHED

30,00 DKK

Broccoli (Brassica olecracea) | Økologisk Udplantningsbakke.

Beskrivelse: Denne smukke kål kommer oprindeligt fra Lilleasien, og var også kendt i Romerriget. Broccoli har et til flere smukke, grønne hoveder, der minder om blomkålens, bare mindre og lidt løsere. Planten bliver ca. 75 cm høj og 60 cm bred, og er en vitaminbombe med masser af folat og C-vitamin.

Dyrkningsvejledning: Skal, som alle de andre kål, sættes i næringsrig jord og vandes og gødes under væksten, for at få et godt resultat. De kendte kål ”sygdomme” (kålbrok og kålsommerfuglens larveangreb) er den tilsyneladende mere immun over for end de andre kålsorter, men beskyt alligevel det nederste af stænglen mod angreb vha. lidt flis eller kompost. Skal plantes med knap 50 cm afstand. Også her er sædskifte vigtig.

Anvendelse: Genial kål både rå og letkogt, men ikke overkogt!! Brug den rå i salater f.eks. sammen med paranødder, eller kog den max 5 minutter for at beskytte vitaminerne. Også fantastisk i tærter.

5 på lager

EAN: 5708869742943 Varenummer (SKU): broccoli-brassica-olecracea-oekologisk-udplantningsbakke Kategori: Tags: , , , , , , , , , Brand: