0
Din Kurv

Hvornår er det bedst at plante frugttræer?

Vi anbefaler at du planter dine frugttræer hvad enten det er æbletræer, pæretræer eller en anden frugtbusk eller frugttræ om sommeren i Juli eller August, hvis du vel at mærke har været på sommerferie eller har en pålidelig person som kan vande for dig mens du er væk.

Grunden til at sommeren er optimal er at planten henover sommeren får vand og passet den, således at der er stærk rodvækst når du året efter tager på ferie. Det giver en meget stærkere og sundere plante som kan stå imod den første sommer i din have uden nogen til at vande. Alle vores frugttræer og frugtbuske sælges i de rette størrelser potter, og i de fleste tilfælde større end du finder andre steder, så hvis du har handlet din frugttræer og frugtbuske hos os, og samtidig planter dem om sommeren så har du nogle stærke og modstandsdygtige frugttræer og frugtbuske plantet i din have.

Og man kan næste sommer tage på ferie med rimelig god samvittighed I modsætning til hvis man planter om efteråret, da behovet for vanding er minimalt eller slet ikke nødvendigt.

Men du kan plante frugttræer hele året, det kan dog betyde at det er sværere at komme på ferie i fx sommerferien efterfølgende år, da træet i ca 12 måneder fra plantning skal vandes hvis det er tørt i mere end et par dage i træk.

Husk i forbindelse med køb af frugttræer og buske at få rådgivning om placering, sorter, bestøvning og potientielle sygdomsrisiko ved de forskellelige sorter.

Ved køb af frugttræer og frugtbuske hos Fuchsiahaven får du vores kompetente rådgivning samt hvis du følger vores plantnings -og pasningsvejledning yder vi også garanti på vores frugttræer og frugtbuske.

DEL